O nama

Serije Balkan - gledaj popularne serije sa prevodom

Mi smo veb-sajt i projekat koji strimuje i prikazuje serije sa prevodom.

Partneri

Serije Balkan® je Oficijalni veb-sajt i projekat koji prikazuje i strimuje strane sa prevodom na srpski jezik, popularne domaće serije kao i crtane serije. Sajt se bazira na prikazivanju što kvalitetnijeg serijskog sadržaja, uz adekvatan prevod na domaćem jeziku. Spada u red sajtova koji se odlikuje bogatim izborom stranih, domaćih i crtanih serija. Sajt Serije Balkan® je osnovana 01. 11. 2018. od strane (Rueno). Serije sa prevodom® poseduje kolekciju od 200+ serija koja se svakodnevno širi i bogati novim sadržajem. Serije sa prevodom® je projekat koji ima za cilj što veću popularizaciju serija u regionu. 
Designer

Neprikosnoven doživljaj

Neprikosnoven doživljaj će vam upravo doneti dobro usklađeni dizajn i veliki broj serija koje naš sajt nudi. Prosto nećete moći da napustite sajt a da ne ostanete i pogledate barem jednu seriju.

Podrška

Ukoliko posedujete bilo kakva pitanja vezana za naš sajt možete nas kontaktirati preko kontakt forme klikom na “Kontakt forma”

Dizajn

Naš sajt se odlikuje jedinstvenim, vrhunskim i revolucionarnim dizajnom koji je prilagođen svim vrstama uređaja sa kojih se pristupa.

Zašto odabrati baš nas?

Redovna ažuriranja

Redovna ažuriranja podrazumevaju da se naš sajt svakim danom obogaćuje novim funkcijama kako bi korisnicima obezdio maksimalno.

Jezička prilagođenost

Celokupan sajt je preveden na srpski jezik i usklađen tako da možete razumeti i prilagoditi se svakom segmentu sajta.

Brzina

Brzina može komotno biti sinonim za naš sajt koji poseduje posbeno optimizovan dizajn kako bi korisnicima omogućio brzo učitavanje stranica, video plejera i dr.

Funkcionalnost

Serije sa prevodom se odlikuje jedinstvenim optimizovanim kodom koji čini da sajt funkcioniše bez greške uz maksimalne rezultate.

Podrška

Tu smo za vas u svako doba dana uvek spremni da pomognemo i odgovorimo onima koji poseduju bilo kakva pitanja ili probleme direktno vezane za naš sajt.

Interfejs

Naš sajt poseduje veoma prost interfejst te se sa lakoćom možete snaći na sajtu i pronaći bilo koju seriju.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Content is protected !!